Featured events
SMART Utilities Romania 2017 – Building Future Cities Infrastructure
May 24, 2017, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCHAREST

Event organized with the support of Different Angle Cluster
With cities constantly growing and expanding urban developments, the pressure on public utilities becomes a concern. Aging infrastructure forces the planning of future utility services on new models with a SMART approach.
Whilst modern technologies emerge to help urban developments become more efficient and sustainable, policies being implemented across Romania should facilitate this smart city progression.
This forum features insights into the evolution of technologies to ensure an efficient development of Romania’s cities.
• Policies for developing Smart Cities through a modern infrastructure
• Smart Electricity, Water & Gas Projects
• Lighting – creating a safe and modern urban environment
• e-mobility infrastructure
• Smarter Energy distribution and metering
• Data Analytics & The Internet of Things
• Smart Innovations & Consumer Engagement
Agenda and Registration Details here

Agenda

SMART CITY 2017-2020
Nevoi-Soluții-Metode

30 și 31 Mai 2017
Eveniment organizat cu sprijinul Different Angle Cluster si a altor organizatii profesionale

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. Reprezentații Alba Iulia vin la București și doresc să împărtășească din experiența proprie, să schimbe opinii cu alte municipalități și să întărească legătura cu partenerii. Vor fi prezentate proiectele realizate pe drumul început, se vor prezenta noi soluții testate și se vor căuta modele de business pentru viitor.

Dezbaterea va conecta autoritățile publice locale și centrale cu specialiști, furnizori de soluții și consultanți pentru dezvoltare urbanistică de tipul Smart City, prin intermediul unor Paneluri dedicate:
• Panel dedicat Primăriilor (8-10 municipalități), moderat de domnul Nicolaie Moldovan, City Manager Alba Iulia, va constitui o platformă de discuții despre nevoile orașelor și despre soluțiile personalizate pe care le pot adopta, despre înțelegerea obiectivelor orașelor și a barierele administrative ale acestora.
• Paneluri dedicate prezentărilor de soluții Smart City implementate, în curs de implementare sau care pot fi oferite în viitorul apropiat, precum și care sunt costurile acestora.
• Panel în care se va discuta despre soluții de finanțare și achiziții publice, cum se întocmesc caietele de sarcini, specificațiile tehnice în cazul serviciilor și produselor pentru Smart City.
Evenimentul se va încheia a doua zi cu întâlniri bilaterale în cadru informal, la Mic Dejun de Afaceri – Clubul Administrației, la Maison 13, Str. Dumbrava Roșie, nr.2, sector 1, București. La Dezbatere așteptăm peste 20 de Primarii participante, 8-10 Primării în panelul de discuții și aproximativ 150 de participanți în auditorium.

Mai multe detalii despre eveniment: https://concordcom.ro/evenimente/smart-city-2017-2020-nevoi-solutii-metode/

Smart City

Parteneri