eSolutions Grup – RUPIO
Ma.01.15

eSolutions Grup – RUPIO  

În ziua de azi retailerii se confruntă cu o mulțime de provocări: schimbările rapide ale pieței, competiția crescândă, modificarea permanentă a canalelor de vânzări, așteptările tot mai mari ale clienților legate de calitate și servicii. În aceste condiții, stabilirea prețurilor a devenit o operațiune foarte complexă.

Răspunsul la aceste exigențe îl reprezintă o strategie amplă de optimizare a prețurilor pentru client (CPO). Prin urmare, utilizarea unui instrument adecvat permite un nivel ridicat de automatizare, flexibilitate mai mare și o transparență ridicată. Mai mult, acest instrument poate conduce la o satisfacție mai mare a clienților și la costuri mult mai mici pentru companii. eSolutions a dezvoltat un instrument de pricing numit rupio care susține cel mai bine procesul de CPO.

RUPIO este așadar un instrument operațional de pricing, capabil să calculeze sute de mii de prețuri zilnic, în funcție de regulile personalizate stabilite pentru fiecare categorie de produse (sau chiar individual).

Prețurile sunt calculate pe baza unor seturi de reguli ce pot fi definite în funcție de obiectivul firmei (cota de piață/awareness/maximizarea profitului etc). Regulile de preț se pot aplica ținând cont de orice atribut al produsului.

Motorul de reguli permite implementarea mai multor strategii de pricing în funcție de obiectiv, distinct pe fiecare categorie de produs.
Ca rezultat, RUPIO vă ajută să câștigați un avantaj competitiv semnificativ.

Caracteristici de bază ale RUPIO:

  • Motor puternic de configurare a regulilor;
  • Pricing bazat pe reguli definite individual;
  • Se poate personaliza pentru a se potrivi oricărui proces de pricing;
  • Set cuprinzător de simulări;
  • Grad ridicat de automatizări și flexibilitate;
  • Management al rolurilor și drepturilor;
  • Integrarea ușoară și rapidă în sistemele existente.

eSolutions poate pune la dispoziția clienților și instrumente complementare de culegere a prețurilor competitorilor (ex: web crawlere) sau aplicații de scanare a codurilor de bare pentru colectarea prețurilor.

Pentru a vedea lista de completă a funcționalităților RUPIO, precum și a detaliilor tehnice, puteți accesa: www.esolutions.ro/rupio