Gemini Solutions Foundry
Ma.12.14

Gemini Solutions Foundry

Pentru a veni in sprijinul antreprenorilor din mediul IT din Romania, Gemini Foundry Inc, un accelerator destinat exclusiv startup-urilor IT din Romania, organizeaza o serie de conferinte ai caror invitati speciali sunt antreprenori si investitori straini, ce activeaza in companii puternice si competitive la nivel international.

Mai mult, Gemini Foundry ofera gratuit echipelor acceptate in programul de accelerare spatiu de birouri la cheie, ajutor in managementul afacerii, mentorship tehnic, consultanta financiara si legala, dar si conexiuni cu fonduri de investitii din Silicon Valley. Aceste conexiuni se fac in mod personalizat pentru echipele ce vor prezenta atat ideea lor cat si progresul efectuat in cadrul programului de accelerare.

Antreprenorii inscrisi la eveniment au avut la editia din 2014 posibilitatea de a-si prezenta ideile de business intr-o sesiune interactiva de pitching. Astfel, in a doua parte a conferintei, au fost expuse 3 dintre cele mai interesante proiecte ale participantilor inscrisi.