Rezolv IT – IT Single Point of Contact
Vi.03.15

Rezolv IT – IT Single Point of Contact

Single point of contact este un serviciu RezolvIT prin care preluam de la client intreaga responsabilitate de a identifica si incheia contracte cu noi furnizori IT&C. Prin urmare, veti beneficiati intotdeauna de garantia celei mai bune alegeri facute, de obtinerea unor preturi avantajoase pentru produse si servicii de calitate. Dar preluam si discutile cu alti furnizori (fie ca sunt parteneri RezolvIT, fie ca sunt ales de dumneavoastra) si astfel aveti un singur punct de contact pentru toate serviciile IT&C.

Cum fuctioneza ?

In urma solicitarii dvs., specialistii nostri in negociere identifica pe piata oferta cea mai avantajoasa sub aspectul raportului calitate/pret. Daca furnizorul nu se regaseste deja in lista noastra de parteneri, firma noastra va stabili termenii si conditiile incheierii unui contract cu acesta. Firmei noastre ii va fi pus la dispozitie serviciul respectiv urmand ca acesta sa fie in continuare livrat catre dvs. Specialistii nostri vor monitoriza in permanenta calitatea serviciului pentru a corespunde nivelului de calitate stabilit contractual.

Economisiti astfel, timp si bani nemaifiind nevoie sa identificati noi furnizori, sa purtati discutii interminabile cu acestia, sa cautati responsabili pentru probleme care v-au afectat in vreun fel activitatea. Dispunem de parteneriate de incredere cu o multime de furnizori IT & C, astfel incat va putem oferi preturi pereferentiale pentru o paleta larga de produse si servicii .

Avantaje

Nimeni nu stie mai bine decat dvs. cat de complicat este sa conduceti o afacere. Nu este suficient doar sa faceti ceea ce stiti dvs. mai bine, sau sa vindeti serviciile si produsele pe care le oferiti, ci mai sunt o multime de lucruri administrative ce necesita atentia dumneavoastra. Daca la asta mai adaugam si toti furnizorii cu care tineti legatura (telefonie, internet, gazduire web, dezvoltare aplicatii, depanari hardware/software si multi altii), negocierea contractului cu acestia va va consuma mult timp. In plus, daca pentru fiecare serviciu, o data la 3/6 luni, cautati minim 3 alte oferte competitive pe piata,pentru a va asigura ca in continuare lucrati cu cel mai avantajos furnizor pentru compania dumneavoastra, timpul disponibil al dumneavoastra se va diminua drastic.

De cele mai multe ori aceste reevaluari nu se intampla din lipsa de timp. Este de inteles, avand in vedere  ca puteti folosi tot acest timp sa faceti ceva constructiv si profitabil pentru companie, ceva din care sa castigati mai multi bani. Totusi, din cand in cand, mai auziti de la un amic de o oferta la internet, la jumatate din pretul pe care il platiti dumneavoastra si cu o capacitate de doua ori mai mare, sau o oferta mult mai avantajoasa la telefonia mobila. Poate doar atunci va puneti problema sa inlocuiti furnizorul.

Noi nu le cunoastem pe toate, si cu siguranta nu facem totul. Ceea ce cunoastem insa este piata IT, echipamentele, programele software si serviciile de comunicatii. Ce putem face este sa intermediem relatia dintre dumneavoastra si ei.

In loc sa pierdeti dumneavoastra timpul analizand ofertele furnizorilor de pe piata, noi putem face acest lucru in locul dumneavoastra. Oricum facem asta si suntem la curent cu toate noutatile si tehnologiile pietei IT, cu cele mai bune oferte si cele mai avantajoase preturi. De ce sa nu o facem si pentru dumneavoastra?

Pentru detalii tehnice, puteti accesa: www.rezolvit.ro